Spil Op Dag – lørdag den 14/8 kl. 10-13

Spil Op Dag

Vi ”spiller” Coronaen ud af ”banen”! 

Så skal energien og glæden tilbage i Pulzion og det gør vi med en spændende og sjov dag –

Spil Op Dag, den 14. august kl. 10-13

  • Spil Op Dag i Pulzion skal medvirke til at kickstarte aktiviteter og idrætten igen efter Corona.

”Vi vil i Pulzion gerne aktivt være med til at understøtte vores foreninger og samarbejdspartnere i at få medlemmerne aktiveret igen efter mere eller mindre næsten halvanden års pause på grund af Coronaen”,  udtaler centerchef i Pulzion Henrik Lindholm og fortsætter: ”Alle foreninger har kæmpet en kamp under Coronaen og det har trukket rigtig mange ressourcer for de frivillige ledere og instruktører, der har fundet på alternative måder at afvikle deres aktiviteter, samtidigt med at man har skullet holde sig orienteret om alle de mange Coronarestriktioner, der konstant blev ændret.”

Nu er vi så langt i vaccinationsprogrammet, sammenholdt med at vi har ændret vaner med blandt andet hyppig vask- og afspritning af hænderne, at vi tror på at vi er tæt på at være på den anden side, så vi igen kan begynde et normalt liv, med idræt, socialt samvær og diverse aktiviteter, der alt andet lige, både gør livet lidt sjovere og ikke mindst sundere, – og netop sjov og sundhed er nogle af de værdier der arbejdes for i Pulzion.

Vi håber med dette nye initiativ at mange vil kigge forbi Pulzion og få en oplevelse af, hvad der sker ”bag de gule mure” og måske, hvis man ikke allerede er det, kunne man få lyst til at blive en del af det fantastiske fællesskab, der findes i foreningerne og efter aktiviteterne til en kop kaffe eller te i Café Pulz.

Aktiviteterne spænder bredt i Pulzion, du kan i KFUM regi, spille håndbold, badminton, floorball og squash, hvor der er stor fokus på trivsel og udvikling med afsæt i det niveau den enkelte er på, ung som gammel, samt et godt fællesskab.

Ligeledes i KFUM-regi er der senioridræt, som retter sig mod de ”rutinerede unge” med mange forskellige aktiviteter fra gymnastik, bordtennis, badminton, krolf, petanque, bowls, krolf, bueskydning og pool, alt sammen aktiviteter på et niveau de fleste kan være med på. Ud over de idrætslige aktiviteter, så har seniorerne ugentligt samvær med kaffe og fællessang, samt ikke mindst de årlige markeringer med forårsfest, julefrokost, banko og generalforsamling.

I samme boldgade, har vi IFA, eller Idræt for Alle, som er et tilbud med aktiviteter blandt andet i Pulzion for alle, som har tid i dagtimerne. Til mange af aktiviteterne er der instruktører, der står klar med råd, vejledning og igangsætning.  Instruktørerne er inspirerende og kompetente, som går forrest og viser hvordan øvelserne skal udføres.

Ud over idrætten har Pulzion også samarbejde med aktører inden for sundhed, det værre sig massør, fodterapeut og Sense, et koncept, der hjælper dig til en sund livsstil.

Vi har også fornøjelsen af Koldinghus Y’s men Club, der er en international humanitær hjælpeorganisation, der støtter primært KFUM og KFUK og andet kirkeligt børne- og ungdomsarbejde nationalt og internationalt og at prioriterer kammerat- og fællesskabet højt.\”

Ligeledes kan du møde vores samarbejdspartnere, der fortæller om deres aktiviteter:

  • Kvarterhuset, som er et kultur- og aktivitetssted i Sydvestkvarteret i Kolding, drevet af frivillige. Kvarterhuset, har mange ting på paletten, såvel inde som ude. Her er værksteder, aktivitetshold og lokaler du kan låne/leje til såvel foreninger som private.
  • Gademix, der er et værested for unge ml. 10-16 og er med til at sikre bedre livskvalitet, samt understøtte handlemuligheder for eget liv og egen fremtid. Gademix er en del af KFUM Sociale arbejde og støttet af Kolding Kommune.
  • Aktiv Fritid, bygger bro mellem børn og unge i alderen 6-18 år, der er i sårbare positioner og forpligtende fællesskaber i fritidslivet.
  • 60+FRISK hjælper seniorerne til at finde forskellige aktiviteter, der spænder bredt. De sætter fokus på ældrestyrken og et aktivt seniorliv.

Alle disse mange gode mennesker fra de forskellige foreninger, står klar bag de ”gule mure” og glæder sig til at møde dig.

Samtidigt vil vi benytte dagen til at markere at vi i Pulzion har fået skiftet vores gamle gulv i Hal 1 til et nyt super moderne sportsgulv. Derfor starter vi dagen med indvielse af det nye halgulv, hvor formand for Pulzion, Kristian Bonde siger at par bevingede ord, men selve ”klipningen” af snoren foretages af tidligere bestyrelsesmedlem i KFUM-hallerne Erik Ravn Nielsen, som var med til at finde midler til udskiftning af det tidligere gulv fra 1978.

Herefter åbnes der for alle aktiviteter og stande, hvor der også vil være lidt underholdning på scenen i Hal 1 og blandt de fremmødte på gulvet, da vi får besøg af Magi og sjov.

Spil Op Dag er en aktivitetsdag for børn, unge, forældre og seniorer og alle der bare har lyst til at være aktive.

Vi tror og håber på en god tilslutning, så vi kan få hallerne fyldt op, og hvis der stemning for det, er vi i Pulzion klar med en ny Spil Op Dag til næste år 😊

 

Scroll to Top