En landmands forvandling til en halmand!

En landmands forvandling til en halmand!

Henrik Lindholm, Centerchef i Pulzion fylder 60 år den 6. januar 2023 og det skal fejres.

Pulzions bestyrelse kastede for snart 7 år siden flere forskellige bolde op i luften, som Henrik formåede at gribe og har siden grebet mange nye bolde, nogle har han samlet op, nogle har han driblet med og sparket til, mens andre er blevet jongleret med. Alle disse kunster har bekræftet Pulzions bestyrelse, at de valgte rigtigt, da de skulle bruge en centerchef, som kunne kaste, gribe og stå på mål for de mange muligheder og udfordringer, der er omkring et job som centerchef i Pulzion.

Hvem er Henrik Lindholm?

Egentlig er han meget ligetil, og har som de fleste mennesker en fortid…. 😊

Henrik er som overskriften beskriver uddannet landmand, og drev sit eget landbrug som svineproducent i nogle år, hvor han en årrække også arbejdede i grovvarebranchen samtidig med det praktiske landbrug.

Grovvarebranchen og stillingen som afdelingsleder hos Superfos Korn blev da også vendepunktet for Henrik, da han valgte at afvikle sit landbrug og satsede 100 % på jobbet i grovvarebranchen, hvor han fik ansvaret for salg, indkøb, ledelse og marketing.

Herefter gik det slag i slag. Fra afdelingsleder, produktkonsulent/chef til markedschef i flere forskellige firmaer, gav masser af erfaring, masser af gode relationer og lysten til udfordringer blev hele tiden holdt i live.

Da Henrik efter ca. 35 år i landbrugsbranchen, i 2016 så stillingsopslaget som centerchef i KFUM-hallerne, som det hed dengang, valgte han at søge stillingen, bl.a. fordi det var tid til noget nyt og foreningslivet var og er en del af hans DNA, så det var drømmejobbet og kvalifikationerne var til stede.

Henrik beskrev bl.a. sig selv som inspirerende, ideskabende, kvalitets- og ansvarsbevidst, beslutningsdygtig, loyal, humoristisk, positiv og en empatisk tilgang til andre mennesker, der viser at han kan samarbejde på alle niveauer.

Hans store interesse for det nære miljø og de lokale idrætsforeninger, samt deltagelse i flere bestyrelser, og mange gange som formand, har han i kraft af sit drive medvirket til at styrke fællesskab, udvikling og forskønnelse af lokalområdet, herunder idrætsfaciliteter og meget andet. Alt dette ved engagement, dialog og samarbejde med interessenter, politikere og kommunale forvaltninger.

Foruden beskrivelsen af Henriks personlige kompetencer og menneskelige kvaliteter, vidner hans CV også om stor erfaring, som spænder fra sergent i hæren, driftsleder, selvstændig landmand, afdelingsleder, produktchef og markedschef.

Alt dette og selvfølgelig det personlige møde med ham gjorde udslaget, – bestyrelsen i det daværende KFUM Hallerne var ikke i tvivl om at de havde fundet deres nye Centerchef, en ildsjæl med god energi og yderst kompetent til at favne og udvikle idrætscenteret til også i fremtiden at være et attraktivt sted at være tilknyttet som forening.

Henrik har i den grad været drivkraften, sammen med bestyrelsen, til de fleste forandringer der har været de sidste 5 – 6 år, bl.a. at KFUM-Hallerne ændrede navn til Pulzion den 5. januar 2019. Med navneændringen til Pulzion ændredes stort set alt i forhold til nyt logo, farver, hjemmeside, med masser af farver og illustrationer på døre og vægge, kort sagt en helt ny visuel identitet, men værdierne er stadig de samme, som de har været i mere end 50 år som idrætscenteret har bestået.

Kursen er sat og målet er at alle i Kolding skal kende til Pulzion som et spændende og aktivt idrætsmiljø, men også et idrætscenter, hvor der er plads til at favne flest og udvikle mest.

Henrik står i spidsen for et center med 2 idrætshaller, et squashcenter og et hotel med 10 værelser og 50 senge, samt café og køkken.  Hver måned kommer der mere end 10.000 gæster igennem huset, der benytter sig af de forskellige faciliteter, som er i fortsat udvikling såvel inde som ude.

Så selv om Henrik har mange har bolde i luften, så er han meget bevidst om at det ikke er en mands værk, men et resultat skabt sammen med dygtige og engagerede medarbejdere, der hver især bidrager til at Team Pulzion kan give alle gæster og brugere en god oplevelse i Pulzion.

Sideløbende med jobbet i Pulzion medvirker Henrik også i bestyrelsesarbejde for Kolding Idræt og STIKK, et samråd for selvejende idrætsfaciliteter i Kolding Kommune, samt ikke mindst for Kolding KFUM Idrætsforening.

I sin fritid, når han ikke lige er i Pulzion, prøver han alligevel at få lidt motion enten på gåben, lidt løb eller på jernhesten. Derudover prioriterer Henrik samvær med familie og venner.

Henrik har 3 børn, og 2 børnebørn, som er en vigtig del af hans liv og nu hvor de alle er flyttet fra hjemmet i Viuf, giver det Henrik muligheder for også at gøre noget for sig selv som den livsnyder han nu engang også er.

Alle fra Pulzion ønsker ham et stort tillykke med de 60 år og ser frem til det store engagement mange år frem.

Pulzion markere dagen med en reception, fredag den 6. januar 2023 fra kl. 14-17.

Kristian Dahl Bonde
Pulzion, formand

Scroll to Top