4. – 5. marts > Danish Fly Festival

Fluefiskermesse den 4.- 5. marts ´23

Danish Fly Festival er mødestedet for fluefiskere, uanset alder og erfaring.

Første gang Danish Fly Festival slog dørene op var i 1993 i Esbjerg. Herefter har Federation of Fly Fishers Denmark, hvert andet år, arrangeret en weekend fyldt med alt hvad hjertet kan begære i forhold til fluefiskeri.

Den besøgende kan sædvanen tro opleve udstillere, lure tricks af hos de mange kendte fluebindere fra Danmark og udlandet på den traditionsrige fluebinder ø, høre på spændende foredragsholdere, møde kasteinstruktører fra både ind- og udland og se dem demonstrere deres færdigheder ved den indendørs kastepool, afprøve de nyeste fluestænger ved de udendørs kastepools og meget meget mere.

Danish Fly Festival har erfaringsmæssigt altid været godt besøgt, både af danske og udenlandske gæster. Du kan desuden møde importører og grejforhandlere, der står klar med det nyeste grej og en masse gode tilbud, få tips til fiskeriet eller ideer til destinationer, der skal prøves kræfter med.

Pris

Gratis for medlemmer af FFFD (medlemsskab 250,- årligt)
– VIP Indgang for medlemmer

Besøgende: 125 kr. pr. dag, som betales ved hovedindgangen.

Ved hovedindgangen er det muligt at blive medlem af FFFD
– herved bliver deltagelse i festivalen gratis.

Hvornår & hvor? (Pulzion)

Danish Fly Festival løber af stablen den 4.-5. marts 2023.
Pulzion, KFUM hallerne, Peter Tofts Vej 21, 6000 Kolding

\"\" \"\"

Scroll to Top